Joanna

Sovmorgon

Hej ni! Idag vaknade jag återigen med en dunkande huvudvärk, så jag sjukanmälde mig, men när jag efter att ha sovit ytterligare en timme, samt ätit frukost, bestämde jag mig för att åka in till skolan då jag mådde bättre. Så det blev typ bara en liten sovmorgon för min del, klagar inte.. De två närmsta dagarna består också av sovmorgnar, den i morgon då det är så enligt mitt schema och torsdagens sovmorgon då vår första lektion är valfri då vi inte har en lärare då. 

Efter skolan idag blev det en snabb sväng på stan med Izabel och sedan bar det av hemåt för lite mellanmål (typ) innan vi åkte till farmor och firade henne. På vägen hem därifrån köpte vi med oss lite mat från Max och efter att jag hade ätit upp tog jag en dusch, smorde in mig med hudlotion och nu sitter jag framför Sverige-Finland. Är dock osäker på om jag ska se färdigt matchen eller om jag ska gå och lägga mig. Börjar känna mig rätt trött..

Dagens outfit: Vita jeans från Dr. Denim & tröja från Nelly. Måste förresten införskaffa en fjärrkontroll till min kamera.. 

20 september 2016 22:56 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas