Joanna

Kategori: Jul

I'm back.

Hej på er! Jag är nu tillbaka, har inte bloggat sedan i måndags men det beror på att jag har haft fullt upp. Ska försöka fixa med massa tidsinställda inlägg för veckan som kommer då jag ska jobba nu på söndag, åka till Stockholm på match i Globen med pappa på måndag, och sedan är jag hemma på tisdagen och packar innan familjen lämnar för Stockholm återigen! Vi ska se Snövit på Maxim, shoppa och fira nyår. Jag är inte speciellt taggad men får försöka göra det bästa av situationen...

Som ni kanske har märkt dessutom så har det blivit lite förändringar i bloggen. Det kommer bli större förändring i form utav en ny header men jag avvaktar med den tills jag har köpt en ny kamera. Fick inte så mycket julklappar i år utan fick istället pengar som bidrag till kamera, och det nöjer jag mig gott och väl med då jag nu har råd med en kamera. Blir antingen en Nikon D3300 eller en Canon EOS 1200D. Vi får se helt enkelt. Ska förbi Elgiganten i morgon och se om de har någon bra kamera inom min prisbegränsning inne, annars köper jag Nikon/Canon i Stockholm på måndag. I'm so excited! 

Nedan ser ni lite av det jag fick. Fick även bluetooth-hörlurar jag ska byta till vanliga "trådhörlurar", vantar av mormor och morfar (as usual ;) fast det är bra. Tappar alltid bort mina!), en eltandborste och pengar!

Fick Hannah Widell och Amanda Schulman's bok Försoningen av mamma. Jag hade kollat på den på Akademibokhandeln när jag var där med mamma så mamma hade köpt den till mig. Yey! Behöver få igång min läsning igen!

En kabelstickad tröja från Gina Tricot. Har dock inte provat den ännu. Fick av hela familjen!

Glossybox-prenumeration på 6 månader av mina 2 mostrar med pojkvän och familj.

Biobiljetter av "tomten" i min strumpa. Perfekt då det verkar som att det kommer ett par bra filmer!

On my wishlist

Åh herre! Jag har så tråkig wishlist i år. Men tänkte att jag ska dela med mig av den ändå. Så here we go!

1. Pengar, ska åka till Stockholm över nyår och tanken är att jag ska köpa lite smink på KIKO Milano som ÄNTLIGEN kommit till Sverige, samt lite träningskläder.

2. Presentkort som även dem går att använda när jag åker till Stockholm. 

3. Ska välja fotokursen i tvåan och vill ha en bra kamera att leka med och lära mig fotografera på riktigt med. 

4. Denna stod på min birthday-wishlist också och jag fick den tyvärr inte. Så den står med till jul också. Den luktar så sjukt gott. Velat ha den sedan i somras nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ;)

Snart jul!

Igår när jag öppnade dörren hem möttes jag av Ison & Fille's version av Tänd Ett Ljus och en doft av glögg. Tittade in i köket av förvåning på grund av musiken som spelades och där var det igång med att koka glögg och att pyssla. Blev chockad över allt där inne typ. Jag är den som varit redo för jul i våran familj längst nu, och helt plötsligt så är alla helt juliga av sig. Jag började äta lussebullar, pepparkakor och dricka julmust redan i Oktober. Skumtomtar fick vänta tills November. Hur som helst så är jag sjukt taggad på all julstämning som det kommer bli på stan. Torsdagen som alla affärer är öppet länge och så vidare. På söndag är det skyltsöndag i Nyköping och lilla jag ska jobba på Sandys då. Spännande!

Den enda glöggen vi hade hemma tydligen. Jättefin glögg. Me gusta!

Upp